fbpx

FASADSYSTEM OCH SANDWICHPANELER

 

RUUKKI levererar hållbara produkter, system och lösningar av hög kvalitet som lever upp till de högsta kraven på lång livslängd under hårda förhållanden. Ruukki är en pålitlig partner med lång erfarenhet från stål- och byggbranschen. Grönare, smartare lösningar ökar i popularitet och vårt åtagande inom produkt- och tjänsteutveckling har lett till att vi idag är en ledande innovatör inom hållbara bygglösningar. För oss är miljötransparens normen.

%

designfrihet för perforering

%

know how

”Från och med år 2026 kommer vi att erbjuda stålbaserade byggkomponenter tillverkade helt av fossilfritt stål. För dessa produkter kommer de totala koldioxidutsläppen att minskas med omkring 90 procent.”

Upptäck mer:

Tändstickan 3

Denna kontorsfastighet är ritad av Arkitektbyrån Design och har försetts med Ruukkis fasadkassetter samt skräddarsydda stöd- och fästsystem. En stilren byggnad som fått liv via perforeringar.

Stockholm New

Konstnären Jesper Nyréns verk ”Point of View” har folierats direkt på Ruukkis energibesparande paneler Ruukki Expression. En uttrycksfull och enorm bild med en yta på 18×33 meter.

Industribyggnad Eskilstuna

För denna industribyggnad valde Elin Pantzare på Area Arkitektur, Ruukki Life-energipaneler i en gyllene färg. Enligt Pantzare ger de gyllene panelerna byggnaden ett nästan vänligt utseende som inte stör betraktaren.

Kontakta oss

Har du en fråga eller något du vill diskutera? Välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter finner du här nedan. Du kan även beställa enskilda prover av våra material.

Patrik Antmarker
Tel: 070 983 30 34
patrik.antmarker@ruukki.com

Martin Eriksson
Tel: 070 296 50 76
martin.eriksson3@ruukki.com