fbpx

KOPPAR

 

AURUBIS är världsledande inom valsade koppar- och mässingsprodukter, återvinning av koppar samt är en av världens största producenter av kopparkatoder. Vi har gedigen erfarenhet av kopparproduktion och erbjuder ett brett sortiment av kopparbaserade produkter för byggnadsändamål och design. Detta inkluderar flertalet ytskikt till tak-, fasad- och interiörsystem. Aurubis Nordiska ytskikt inkluderar olika nyanser av grönblå samt oxiderade produkter i bruna nyanser samt mässing och verksoxiderad mässing.

är världens äldsta koppartak

%

av Aurubis kopparplåt är återvunnet material

”Vår koppar är återvunnen till 100%, har extremt lång livslängd och kräver mycket lite underhåll.”

Upptäck mer:

Special Patina

Nordic Copper Special Patina är utformad för att hjälpa arkitekter i renoveringsprojekt. Vi erbjuder unikt förpatinerad koppar som matchar naturligt patinerat koppar på just din aktuella byggnad. En mycket smart funktion för historiska byggnader. Ladda ner vår app ”Special Patina”.

Hard Rock Hotel Budapest

Hard Rock Hotel i Budapest öppnades förra året och blev det första i centraleuropa. Hotellets restaurang-, bar- och musikutbud förhöjer stadens nöjesliv och byggnadens gyllene krona, i vår koppar Nordic Royal, är ett inspirerande inslag i stadsbilden. 

Beställ plåtboxen

Vill du beställa den populära plåtboxen som innehåller en stor variation av olika plåtmaterial? Kontakta oss redan idag, då vi har begränsat antal boxar. Plåtboxen skickas kostnadsfritt.

OBS om boxen tar slut kan ni självklart beställa enskilda prover av koppar.

 
Martin Lindh
+46 733 285 058
m.lindh@aurubis.com

Kontakta oss

Har du en fråga eller något du vill diskutera? Välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter finner du här nedan.

Martin Lindh
+46 733 285 058
m.lindh@aurubis.com