fbpx

ARRANGÖRER

PLÅT22 arrangeras genom ett samarbete mellan några av branschens ledande företag. Tillsammans besitter de landets främsta expertis angående byggnadsplåt i koppar, färgbelagd stålplåt, aluminium, rosttrögt stål, rostfritt stål, titanzink och zinkmagnesium liksom olika produkter i form av profileringar, kassetter, sandwichpaneler och hela fasadsystem.

5

KOPPAR

AURUBIS är världsledande inom valsade koppar- och mässingsprodukter, återvinning av koppar samt är en av världens största producenter av kopparkatoder.

5

STÅLPLÅT & ALUMINIUM

PLANNJA har med rötterna i Norden och hjärtat nära stålet, förädlat produkter i tunnplåt och aluminiumplåt i närmare 50 år.

5

FÄRGBELAGD STÅLPLÅT

 

SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

5

GROSSIST

BEVEGO verkar rikstäckande med försäljning och distribution inom tre affärsområden; byggplåt, ventilation och teknisk Isolering.

5

ALUMINIUM

PREFA är internationell leverantör av moderna, anspråksfulla, hållbara och funktionella tak- och fasadsystem i aluminium.

5

ROSTFRITT STÅL

 

FMH Stainless erbjuder rostfritt stål med förädlade ytfinishar som består av 100 % metall och finns i tusentals varianter med olika kulörer, glans och ytstrukturer.

5

FASADSYSTEM & SANDWICHPANELER

 

RUUKKI är experter på plåt, bland annat Cor-Ten, och erbjuder tjänster för bygg- och fasadlösningar som tillför mervärden.