fbpx

GROSSIST

 

Vi är Bevego.

Om du inte redan känner till oss så är vi ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Numera vänder vi oss även till företag inom tillverkningsindustrin.  Alla vi som arbetar på Bevego är del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden.

Vi representerar en mängd material så som zinkmagnesium, aluzink, koppar, mässing, rostfritt, stålplåt, zink mm. Vi arbetar alltid långsiktigt med ledande och stabila leverantörer och tillverkare. Det innebär att vi kontinuerligt har möjlighet att stämma av marknaden, kolla försäljningsstatistik och utbyta produktkunskaper. Både lokalt och nationellt.

filialer från Luleå i norr till Malmö i söder

produktionsenheter

”Vi ställer höga krav på att våra leverantörer har miljövänliga produkter. De plåtmaterial som Bevego säljer skall ha lång livslängd och hög återvinningsgrad.
Materialen skall vara bedömda av Sundahus eller Basta.”

Upptäck mer:

Kunskaps- och kulturcentrum Argus

Vi är stolta förmedlare av mässings- och aluminiumplåten till Falkenbergs nya landmärke Argus. Den pampiga entrén och balkongerna har smyckats med mässing och övriga plåtarbeten är utförda i aluminium med en speciell finish i färgen, Pearl Gold. Argus har  ritats av FOJAB och Falkenbergs Plåtslageri har stått för plåtarbetet.

Wennerbergskolan

Detta vackra tak finns på Wennerbergskolan i Lidköping. Det har nyligen renoverats av Skara Plåt som lade en beställning hos oss om 1000 kvm stålplåt, GreenCoat i färgen ärggrön. Skara Plåt avropade materialet under arbetets gång och fick enligt önskemål plåten utkörd till arbetsplatsen av våra turbilar. 

Hotell i Landvetter

Med flaggor från 36 länder, hoppas arkitekt Gert Wingårdh att hotellets fasad ska få alla besökare att känna sig välkomna. Vi fick äran att leverera 22 000 kg aluminiumplåt till Kode Plåt som i sin tur har utformat plåten till en unik fasad bestående av 1308 flaggor med 18 630 hål i varje.

Beställ plåtboxen

Vill du beställa den populära plåtboxen som innehåller en stor variation av olika plåtmaterial? Kontakta oss redan idag, då vi har begränsat antal boxar. Plåtboxen skickas kostnadsfritt.

OBS om boxen tar slut kan ni självklart beställa enskilda prover av våra material.

 
Annika Lincoln
Tel: 0322-67 14 00 
Dir: 0322-67 14 16
Mobil: +46 730-63 57 65
annika.lincoln@bevego.se

Kontakta oss

Har du en fråga eller något du vill diskutera? Välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter finner du här nedan.

Johan Cronhamn
Tel: 0322-67 14 00
Dir: 0322-67 14 16
Mobil: +46 702 56 69 35
johan.cronhamn@bevego.se