fbpx

ROSTFRITT STÅL

 

FMH Stainless erbjuder produkter i rostfritt stål med förädlade ytfinishar som består av 100 % metall och finns i tusentals varianter med olika kulörer, glans och ytstrukturer. Populära kulörer som finns är bl.a. Silver, Gold (Mässing-look), Rosy Gold (Koppar-look), Bronze och Black. De material som vi erbjuder lämpar sig både exteriört och interiört. Våra material är 100 % återvinningsbara och produkterna som levereras består upp till av 90 % återvunnet material. Tack vare den goda beständigheten kan man genom att välja rostfritt stål reducera drift- och underhållskostnader och samtidigt minimera belastningen på miljön. För ytterligare information kring ytornas egenskaper och lämpliga val är ni välkomna att kontakta oss för konsultation.

teknisk genomrostgaranti

varianter av ytfinishar

”För att värna om miljön med optimal hållbarhet och beständiga ytfinishar kan man med fördel välja våra material som finns registrerade hos SundaHus och BVB ByggVaruBedömningen samt är ett av de få fasadmaterialen som finns med i kategori A i BREEM registret.”

Upptäck mer:

Life City

LIFE City är Hagastadens nya entré med sin skimrande fasad av perforerat rostfritt stål med brons kulör i ytfinishen FMH 316 CT Bronze Granex M1A Plain. Ritat av Gatun Arkitekter och ON Arkitekter för Atrium Ljungberg och har fått miljöklassningen BREEM Excellent.

Beställ plåtboxen

Vill du beställa den populära plåtboxen som innehåller en stor variation av olika plåtmaterial? Kontakta oss redan idag, då vi har begränsat antal boxar. Plåtboxen skickas kostnadsfritt.

OBS om boxen tar slut kan ni självklart beställa enskilda prover av våra material.

 
Wilhelm Fredlund 
Tel: +46 (0)761-26 24 20
wilhelm.fredlund@fmhstainless.se

Kontakta oss

Har du en fråga eller något du vill diskutera? Välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter finner du här nedan.

Tel: +46 (0)31-748 22 77
info@fmhstainless.se