fbpx

STÅLPLÅT & ALUMINIUM

 

PLANNJA har med rötterna i Norden och hjärtat nära stålet, förädlat produkter i tunnplåt och aluminiumplåt i närmare 50 år. Vi designar, utvecklar och producerar tak, fasadprofiler och allsköns tillbehör som höjer värde och komfort på byggnader. Plannjas tak och hängrännor i stål och aluminiumplåt är gjorda för nordiska klimat, vilket betyder utomordentligt hög kvalitet i alla detaljer. Produkternas design och kulörer är nordisk och stilren med syfte att framhäva estetiken i fastigheter och byggnader. Vidareförädlingen görs genom målning, profilering, pressning och bockning. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt, armerings/formplåt med mera.

%

återvinningsbar

tak- och fasadprofiler

”Plåtens kretslopp är hjärtat i Plannjas miljöarbete – det fantastiska med plåt är att den kan återvinnas till 100 procent utan att förlora sina unika egenskaper. Vi använder även miljöanpassade beläggningar som baseras på rapsolja och vi har tillverkning och lager nära våra kunder.”

Upptäck mer: 

Låma Galleri

LÅMA är världens troligtvis minsta konsthall, belägen på en privat villatomt i Göteborg. STEG arkitekter har tillsammans med Göteborgs förenade plåtslageri åstadkommit detta lilla mästerverk vilket är helt klätt i bandtäckt svart aluminium. Vi älskar när arkitekter och plåtslagare är kreativa och skickliga med våra material.

Fredriksvej Kindergarten

Denna förskola i danska Fredriksberg är designad utifrån barnens ögonhöjd och inspirerad av den klassisk lekstugan samt enkelheten i barns teckningar. Arkitekterna på Cobe har använt sig av vår ”enklaste” standardprofil i stål, Plannja 20-105. Den ses ofta på industrier, men som synes passar den perfekt här också.

The Black Shead Isle of sky

Det finns inget bling, ingen framsynthet, bara en lugn och tyst närvaro, säger arkitekten Mary Arnold-Forster om huset hon ritat. Det är placerat mitt i det skotska karga landskapet och den svarta aluminiumplåten är en hänvisning till närliggande gårdsbyggnaders korrugerade yttre.

Beställ plåtboxen

Vill du beställa den populära plåtboxen som innehåller en stor variation av olika plåtmaterial? Kontakta oss redan idag, då vi har begränsat antal boxar. Plåtboxen skickas kostnadsfritt.

OBS om boxen tar slut kan ni självklart beställa enskilda prover av stålplåt och aluminium.

 
Kontaktuppgifter:
Jörgen Palm
010-516 11 39

Kontakta oss

Har du en fråga eller något du vill diskutera? Välkommen att kontakta oss, våra kontaktuppgifter finner du här nedan.

Plannja Office
010-516 10 00